MUNSC Salient 2023

2023

MUNSC Salient je večdnevna mednarodna konferenca o pomembnih globalnih vprašanjih, ki jih naslavlja vsakoletna krovna tema. Konferenco organizira Model United Nations Slovenia Club (MUNSC).

PRENOVA #4:
MUNSC SALIENT 2023

Temeljna značilnosti konference MUNSC Salient je, da se grafična podoba vsako leto prilagodi aktualni krovni temi. Salient 2023: New generations ascending: between youth and politics je že četrta zaporedna izvedba konference, za katero smo izdelali spletno stran.

Letošnja spletna stran Salient 2023 je že četrta zapored, ki smo jo izdelali na Agenciji Revolver. Vsakoletni izziv pri pripravi grafične zasnove je, da se tip informacij, ki morajo biti prisotne ne spreminja. Spreminja pa se njihova količina ter začrtana grafična podoba. Za letošnjo različico spletne strani smo pripravili poenostavljeno grafično podobo, ki je temeljila na barvni kombinaciji nekaj že objavljenih objav na družbenih omrežjih.

PODROBNOSTI

KONTINUITETA

Vsako leto drastično prenoviti isto spletno stran ni preprosto. Potrebno je pripraviti nekaj povsem novega, a obenem  zagotoviti vsaj določeno mero kontinuitete in pretekle prepoznavnosti. Za zagotavljanje kontinuitete smo nekatere elemente (glava in noga spletišča ter pozivni bloki) obdržali povsem enake po strukturi, spremenili pa smo jim grafično preobleko. Na tak način delujejo poznani že od prej, hkrati pa ustrezajo novim oblikovnim smernicam.

BARVIT MINIMALIZEM

Ena izmed najbolj pomembnih nalog pri prenovi spletišča je priprava nove barvne sheme. Izris grafične predloge na podlagi barvne sheme pa je še toliko bolj zahteven, če barva shema vključuje večje število zelo nasičenih barv. Takšno barvno shemo smo prevzeli od naročnika, ki smo jo nato s pomočjo prelivov in drznih kontrastov aplicirali na posamezne elemente za večjo opaznost in sporočilnost.

TEŽAVNOST ODBOROV

Letošnjo predstavitev odborov smo opremili z dodatno informacijo – grafičnim prikazom težavnosti. Odbori so na voljo v treh težavnostnih stopnjah, ki so hitro razvidne pri napovedi odborov ter pri opisu posameznega odbora.

IZPOSTAVLJENO

Salient 2023 - Izdelava pomenljivih grafik po meri

STILIZIRAN DUAL-EXPOSURE

Pomemben del vsake različice spletne strani salient.si so grafični elementi. Vsebina spletne strani Salient vedno poudarja bolj kompleksne, abstraktne teoretične koncepte, kar pomeni, da redko obstaja slikovno gradivo, ki bi jih primerno predstavljalo. Zato so grafični elementi vsako leto pripravljeni povsem po meri. Za letošnjo različico smo v stilizirane in robustne silhuete rok umestili slikovno polnilo, ki odraža del teme odbora, ki ga predstavlja. Na tak način vsaka grafika s polnilom predstavlja konkretno podtemo, njena ponavljajoča silhueta pa povezavo s krovno temo.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.