Odziv

2022

Odziv d.o.o. je telekomunikacijsko in tehnološko podjetje, ki ponuja širok nabor storitev za mala, srednja in velika podjetja.

IZVEDBA:
odziv.si

Za naročnika, telekomunikacijsko podjetje Odziv d.o.o., smo izdelali novo spletno stran. Namen nove spletne strani je bila celostna predstavitev storitev in področja delovanja podjetja, pri čemer pa je naročnik izrazil željo po čim manj razvejanem spletišču. Ob upoštevanju tipa in količine vsebine smo za naročnika pripravili grafično predlogo enostranske spletne strani, ki pa omogoča enostavno razširitev s podstranmi, vkolikor bi se za to v bodoče pokazala potreba.

Pri grafični zasnovi smo upoštevali minimalistični videz, ki smo ga nadgradili z nežno zaobljenimi robovi slik, vstopnimi mikroanimacijami za bolj dinamičen prikaz vsebine ter pripravo tematske ikonografije, s katero predstavljamo posamezna področja dela podjetja. Za dodatno povezljivost in lažji stik s strankami smo na spletno stran integrirali modul za oddaljeno pomoč ter dodali preprosto prijavo na novice - newsletter - podjetja.

PODROBNOSTI

ENOSTRANSKI DIZAJN

Želja naročnika je bila imeti čim manj razvejano spletišče, ki pa bo še vedno vključevalo vse potrebne informacije in kontaktne podatke. Zato smo zasnovali enostransko spletno stran v minimalističnem slogi, ki z izmenjujočimi bloki vsebine uporabnika subtilno vodi skozi vse storitve, ki jih podjetje ponuja.

ODDALJENA POMOČ

Stik s strankami je ključnega pomena. Na spletno stran odziv.si smo integrirali možnost oddaljene pomoči. Bližnjici za oddaljeno pomoč (op. prenos programske opreme in/ali neposreden klic) smo vključili v glavo spletišča ter v nogo spletišča ter s tem uporabnikom omogočili hiter dostop do pomoči.

NAZAJ NA VRH

Čeprav gre za enostransko zasnovo spletne strani, je le-ta polna z vsebino. Več vsebine pomeni daljšo stran, kar pomeni daljše vračanje nazaj na vrh strani. Zato smo spletno stran opremili s plavajočim gumbom v desnem spodnjem kotu zaslona, ki uporabnika ob kliku odpelje nazaj na vrh strani.

IZPOSTAVLJENO

Mikroanimacije particles na spletni strani odziv.si

MIKROANIMACIJE

Minimalistično spletno stran smo poživili z mikroanimacijami in prav posebno ponavljajočo animacijo na vstopni sliki. Na vstopni sliki je uporabljena animacija posameznih delov mreže – povezanega sistema. Posebnost te animacije je, da se skupki elementov umikajo in premikajo, ko se jim uporabnik približa z miško.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.