ONAON trgovina

2015

ONAON je trgovina z visokokvalitetnimi modnimi oblačili za moške in ženske. V njihovi ponudbi najdete oblačila za vse priložnosti iz različnih kolekcij.

IZVEDBA:
ONAON

Za trgovino ONAON smo oblikovali in vzpostavili spletno trgovino, ki omogoča uporabnikom enostavno nakupovanje, naročniku pa preprosto urejanje ponudbe izdelkov. V želji po čim večji preglednosti smo pripravili žičnati model spletne trgovine, ki je v ospredje postavil pogled na individualni izdelek. Žičnati model smo pretvorili v grafično zasnovo, ki je skladna z barvno shemo naročnikovega logotipa, obenem pa od nje odstopa ravno toliko, da pusti svoj unikatni pečat.

Za grafično popestritev smo oblikovali namenske grafike za vstopni drsnik in posebne ponudbe, ki izstopajo iz na minimalistično zasnovane grafične podobe. Z mikroanimacijami smo spletni trgovini ONAON vnesli pridih živahnosti, ki popestri splošni občutek brezčasne uglajenosti.

PODROBNOSTI

MINIMALISTIČEN IZGLED

Naj oblačila spregovorijo! Grafično zasnovo spletne trgovine ONAON smo zasnovali na podlagi logotipa podjetja. Barvno shemo smo odeli v nevtralne barve, za barvno popestritev pa smo izbrali umirjeno, a še vedno izstopajočo vijolično barvno.

PREGLED BLAGOVNIH ZNAMK

Vse izdelke je mogoče razvrščati tudi na podlagi njihove znamke. Še več – spletni trgovini smo dodali celovit pregled vseh blagovnih znamk, ki so na voljo. Za večjo preglednost smo blagovne znamke združili glede na prvo črko njihovega imena in tako uporabnikom olajšali iskanje.

PRIMERJALNIK IZDELKOV

Odločitev, kaj kupiti, je včasih res težka. Zato smo spletno trgovino ONAON opremili s primerjalnikom izdelkov. Primerjate lahko poljubno število izdelkov glede na katerokoli njihovo lastnost – tudi ceno. Neposredno iz primerjalnika izdelkov pa lahko izbrani izdelek tudi dodate v košarico in tako hitreje opravite nakup.

MOBILNA RAZLIČICA

Spletna trgovina je prilagojena za uporabo na mobilnih napravah. Celotna navigacija spletne trgovine na mobilnih napravah je povsem prilagojena manjšim zaslonom in uporabi z eno roko. Na mobilni različici so interaktivni elementi, prek katerih je mogoče dobiti dodatne informacije ali pa opraviti nakup, za lažjo uporabo še dodatno izpostavljeni in poudarjeni.

IZPOSTAVLJENO

MIKROANIMACIJE

Z mikroanimacijami smo popestrili minimalistično in lahkotno grafično zasnovo spletne trgovine. Mikroanimacije se pojavljajo na vseh elementih spletne trgovine, s katerimi je uporabnik v interakciji. Najbolj očitne mikroanimacije so prisotne na vstopnem drsniku, na predogledih izpostavljenih artiklov in na povezavah, ki vodijo na druge dele spletne trgovine.

ONAON trgovina - mikroanimacije - Izdelava spletnih trgovin Revolver
ONAON trgovina - napredna košarica - Izdelava spletnih trgovin Revolver

NAPREDNA KOŠARICA

Spletno trgovino ONAON smo nadgradili z dodatnimi funkcionalnostmi v spletni košarici. Poleg hitrega pregleda vsebine košarice in upravljanja z njeno vsebino smo dodali še možnost koriščenja promocijskih kuponov in darilnih bonov. Za bolj natančen pregled nad stroški nakupa pa smo implementirali tudi samodejni preračun stroškov pošiljanja.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.