OTIUM

2017

OTIUM - Lepotni studio - Neja Jeromel makeup nudi profesionalno ličenje za vse vrste posebnih priložnosti kot so poroke, maturantske plese, valete, razna praznovanja, profesionalna slikanja kot tudi za vsak dan.

IZVEDBA

Za naročnika smo izdelali celostno grafično podobo (CGP), ki je vključevala celotno specifikacijo uporabe posameznih elementov ter izdelavo logotipa, firmapapirja, kuverte, darilnega bona, vizitk, napisane table ter žiga. Cilj projekta je bil ustvariti celostno grafično podobo, ki izraža visoko kvaliteto in vzbuja občutek luksuzne storitve. Grafična zasnova podobe je zasledovala univerzialen in brezčasen dizajn.
Revolver oblikovanje: Otium celostna grafična podoba - pozlačene vizitke

PODROBNOSTI

BREZČASNI DESIGN

Logotip je fuzija sodobnega, brezčasnega, enostavnega, enobarvnega dizajn, ki še posebej pride do izraza v različici zlatega tiska.

Revolver oblikovanje: Otium - minimalistični design logotipa
Revolver oblikovanje: Otium - firmapapir in kuverta

FIRMAPAPIR IN KUVERTE

Za popolnoma zaokroženo grafično podobo smo pripravili preprost firmapapir s pripadajočo kuverto ter žig.

NAPISNA TABLA

Pred vstopom v stavbo obiskovalce pričaka temna napisna tabla s pozlačenim OTIUM logotipom, ki vzbuja občutek uglajenosti.

Revolver oblikovanje: Otium - napisna tabla

VSAK DOBER DESIGN…

…se začne z dobro zgodbo. Povejte nam svojo zgodbo, mi pa jo bomo prikazali v atraktivni in brezčasni obliki. Potrebujete nov logotip ali promocijske tiskovine? Pokličite nas ali nam pišite na info@revolver.si. Z veseljem uresničimo vaše želje.