Picerija Gajbica

2021

Picerija Gajbica je picerija z Raven na Koroškem, ki ponuja dnevno sveže pice, malice, jedi na žlico, solate in sladice z možnostjo dostave.

IZVEDBA:
Picerija Gajbica

Za naročnika smo izdelali novo spletno stran, ki je sledila že obstoječi grafični podobi. Spletno stran picerije smo pripravili v temni barvni paleti in jo popestrili z naročnikovimi fotografijami, subtilnimi grafičnimi elementi ter mikroanimacijami. Glavni cilj spletne strani Picerije Gajbica je obveščanje ljudi o novi tedenski ponudbi ter možnosti hitrega naročanja jedi. To smo dosegli tako, da smo spletno stran opremili s preprostim administrativnim vmesnikom, prek katerega je mogoče v nekaj klikih posodobiti tedensko ponudbo. Obenem pa smo vsem gumbom na spletni strani omogočili neposreden klic ob kliku.

PODROBNOSTI

VIDEO OZADJE

Klasični vstopni zaslon smo nadgradili z video ozadjem, v katerem se predvaja nov predstavitveni video Picerije Gajbica. Nad video smo umestili logotip picerije, hitre povezave do posameznih razdelkov jedilnega lista ter gumb za takojšnje naročilo.

KLIKNI IN POKLIČI

Uporabniška izkušnja je na prvem mestu. Vsem gumbom na spletni strani smo dodali možnost neposrednega klica ob pritisku, kar je dobro za uporabnike mobilnih naprav. Dodatno pa smo na gumbe zapisali tudi telefonsko številko, ki jo uporabniki računalnikov lahko vidijo in po potrebi vtipkajo na svojem telefonu.

TEDENSKA PONUDBA

Čas je dragocen! Upoštevali smo želje naročnika in njegov način dela ter pripravili preprost vmesnik, prek katerega lahko v nekaj klikih zamenja tedensko ponudbo. Preprosto in učinkovito.

IZPOSTAVLJENO

Picerija Gajbica - izdelava spletnih strani Revolver

DROBNI DETAJLI

Pri uporabi temne barvne sheme vedno obstaja nevarnost, da bo spletna stran izgledala dolgočasno in preveč temačno. Spletno stran Picerije Gajbica smo zato popestrili z drobnimi detajli, ki se se pojavljajo v ozadju posameznih razdelkov ter mikroanimacijami na izpostavljenih elementih.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.