Rakija Shop

2020

Rakija Shop je spletna trgovina s ponudbo alkoholnih žganih pijač ter visokokakovostnih poslovnih daril. Trgovina ponuja večkrat nagrajene izdelke blagovne znamke Gružanska nit.

IZVEDBA:
Rakija Shop

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino za prodajo alkoholnih žganih pijač. Ker je prodaja alkohola in alkoholnih izdelkov mladoletnim osebam prepovedana, smo spletni trgovini dodali opozorilni modul, ki uporabnika opozori, da je vsebina spletne trgovine namenjena le polnoletnim osebam. Modul omejuje dostop do vsebine, vkolikor uporabnik ne poda soglasja o svoji polnoletnosti.

Spletno trgovino smo opremili še z modulom za naročanje na spletne novice, iskalnikom, interaktivnimi vrtiljaki, vse skupaj pa smo popestrili z mikroanimacijami, ki popestrijo samo uporabniško izkušnjo.

PODROBNOSTI

IDENTITETA TRGOVINE

Za spletno trgovino Rakija Shop smo pripravili simbol, ki služi namesto klasičnega logotipa. Simbol je izveden v zlati barvi s subtilnim barvnim prelivom, s čimer vzbuja občutek prestiža, kar sovpada s premijsko ponudbo v spletni trgovini.

INFORMATIVNA PASICA

Spletno trgovino smo opremili s horizontalno informativno pasico, ki se pojavlja tik pod vrhom strani in obiskovalcem nudi pomembne informacije v povezavi z naročili in dostavo ter prevzemom izdelkov.

PRIKAZ PRODUKTOV

Večina spletnih trgovin prikazuje slike izdelkov v obliki kvadrata. Namen slike izdelka je, da le-ta čimbolj podrobno prikaže izgled izdelka. Ker spletna trgovina Rakija Shop ponuja steklenice s pijačo, smo slike izdelkov prikazali v pokončni pravokotni obliki, saj na tak način obiskovalci naenkrat vidijo čimveč izdelka.

IZPOSTAVLJENO

Rakija Shop - vstop samo polnoletnim

STAROSTNA OMEJITEV

Prepoved prodaje alkoholnih in žganih pijač mladoletnim osebam velja tudi na spletu. Spletno trgovino Rakija Shop smo opremili z opozorilnim modulom, ki od obiskovalca zahteva, da poda soglasje o polnoletnosti. Vkolikor obiskovalec ne potrdi svoje starosti, si ne more ogledati vsebine spletne trgovine.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.