Slikar Zoran Ogrinc

2022

Zoran Ogrinc je slikar in grafik, čigar dela likovna kritika uvršča v asociativno abstrakcijo. Živi in ustvarja v Slovenj Gradcu, kakor tudi v ateljeju na Sv. Janezu na Pohorju.

IZVEDBA:
zoranogrinc.com

Za naročnika, slikarja in grafika Zorana Ogrinca, smo izdelali osebno spletno stran za predstavitev slikarjevih del. Spletna stran je izdelana na sistemu WordPress, urejevalnik spletne strani pa je prilagojen tako, da po izgledu in funkcionalnostih spominja na klasični urejevalnik besedil, kar naročniku olajša urejanje spletišča.

V sklopu projekta smo za naročnika pripravili žičnati model spletne strani z načrtovano uporabniško izkušnjo, pripravili oblikovno predlogo spletne strani, pomagali pri zasnovi vsebine pristajalne strani, poskrbeli za celostno tehnično izvedbo spletne strani in zagotovili pomoč pri prvem vnosu vsebin.

PODROBNOSTI

NOVICE

Zoran Ogrinc je v svojem ustvarjanju zelo aktiven. Zato smo spletno stran opremili z modulom Novic, v katerem lahko avtor na preprost način objavlja reportaže z zadnjih razstav, vabila na likovne kolonije in delavnice ter predstavlja svoja najnovejša dela. V vsako novico je mogoče dodati tudi galerijo slik in fotografij, ki so povezane s posameznim dogodkom oz. novico.

NEVTRALNA BARVNA SHEMA

Slikar in grafik Zoran Ogrinc ustvarja dela v hladnih in toplih barvnih odtenkih. V ta namen smo pripravili grafično zasnovo v nevtralni paleti sivin, ki se komplementarno ujema s prav vsakim njegovim delom, da le-to zasije v najboljši možni luči.

GALERIJE

Na spletno stran smo vključili modul za dodajanje lightbox galerij del, ki končnemu uporabniku omogoča celozaslonski pregled vsebine galerije ter omogoča preprosto ročno ali avtomatizirano diaprojekcijo del. Vsaka galerija je opremljena s prikazno oz. naslovno sliko ter naslovom galerije, ki uporabniku daje informacijo, kakšna dela se nahajajo v izbrani galeriji.

IZPOSTAVLJENO

Notranje strani spletne strani zoranogrinc.com

VSE O UMETNIKU

Na spletno stran smo uvrstili vse podatke, ki obiskovalcu nudijo celosten vpogled v slikarjevo življenje in ustvarjanje. Na spletno stran smo umestili razdelke z najnovejšimi novicami, seznam osvojenih individualnih in skupinskih nagrad, seznam razstav, izbor kritik, biografijo ter galerijo vseh del, ki so razvrščena v tematske albume.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.