Slorational

2016

Slorational d.o.o. se ukvarja z opremo velikih profesionalnih kuhinj in je ekskluzivni zastopnik nemškega podjetja Rational AG za Slovenijo. Slorataional d.o.o. deluje v Sloveniji ter na tujih trgih v naši regiji.

IZVEDBA:
Slorational

Za naročnika Slorational d.o.o. smo izdelali predstavitveno spletno stran, na kateri so predstavljeni izdelki in blagovne znamke iz naročnikove ponudbe. Spletna stran v ospredje postavlja posamezne izdelke in daje podroben vplogled v njihove lastnosti na pripadajočih podstraneh. Nevtralna barvna paleta daje čist, sofisticiran in profesionalen občutek, ki se odraža tudi v naročnikovih izdelkih in njegovem poslovnem pristopu. Spletna stran je prilagojena za vse vrste naprav in je optimizirana za hitro brskanje.

IZPOSTAVLJENO

INTERAKTIVNA NAVIGACIJA

Navigacijo med izdelki smo popestrili z implementacijo drsnikov. Drsniki z oblikovanimi grafikami omogočajo uporabniku, da se premika med različnimi lastnostmi izdelka, klasična navigacija pa mu omogoča, da se premika med izdelki. Klasično navigacijo smo popestrili z ikonografijo za boljšo vizualizacijo izdelkov, vse skupaj pa smo med seboj povezali tako, da uporabniku omogočimo fluidno prehajanje med različnimi izdelki in njihovimi deli.

Slorational - Izdelava spletnih strani Revolver - interaktivna navigacija
Slorational - Izdelava spletnih strani Revolver - virtualna vizitka

VIRTUALNA VIZITKA

Del uspeha na tujih trgih predstavljajo poslovni partnerji. Podjetje Slorational d.o.o. tesno sodeluje s številnimi tujimi podjetji, ki so predstavljena z virtualnimi vizitkami na spletni strani. Virtualne vizitke vključujejo vse potrebne podatke za takojšnji stik z določenim podjetjem.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.