Telaris

2022

Telaris d.o.o. je visokotehnološko podjetje, ki z zasnovo, projektiranjem in izvedbo tehnološko zahtevnejših sistemskih rešitev in produktov v proizvodnjah gumarskih, kovinsko in lesno obdelovalnih in drugih industrij deluje na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in južne Avstrije.

IZVEDBA:
Telaris

Za naročnika, podjetje Telaris d.o.o., smo povsem prenovili staro spletno stran in jo pretvorili v moderno spletišče. Spletišče je hibrid med spletno stranjo in spletno trgovino, saj vsebuje najbolj prepoznavne elemente obeh. Spletišče je vzpostavljeno v 3 jezikih (slovenski, hrvaški, nemški) in omogoča uporabo večih različnih plačilnih sredstev.

Na spletnem delu (op. delu, ki ponazarja spletno stran) smo za naročnika zasnovali predstavitveno pristajalno stran ter notranje strani s podrobnejšim opisom posameznih storitev in področij, na katerih podjetje deluje. Poleg grafične zasnove in končne izvedbe spletišča smo za naročnika v sklopu storitve copywritinga ustvarili tudi vsebino, ki se pojavlja na notranjih straneh.

V trgovinskem delu (op. delu, ki ponazarja spletno trgovino) smo za naročnika izvedli vnos obstoječega kataloga izdelkov v vseh treh jezikih. Spletno trgovino smo opremili tako s spletnimi kot tradicionalnimi plačilnimi sredstvi. Ker nekateri izdelki niso vedno na zalogi, smo spletno trgovino opremili z modulom za oddajo povpraševanja. Vkolikor izdelek nima določene cene, lahko uporabnik pošlje povpraševanje za izbrani izdelek, na podlagi katerega bo obveščen, ko bo izdelek spet na voljo.

PODROBNOSTI

STRANSKA KOŠARICA

Spletno trgovino Telaris smo opremili s stransko košarico, ki se pojavi, ko uporabnik vanjo doda izdelke. Košarica omogoča hitro urejanje njene vsebine (odstranjevanje izdelkov in spreminjanje količine izdelkov) na licu mesta. Dodatno pa omogoča urejanje vsebine košarice v celozaslonskem pogledu, takojšen zaključek nakupa ali pa možnost nadaljevanja nakupovanja.

COPYWRITING

Spletna vsebina je zelo pomembna, tudi če imamo le spletno trgovino. Zato smo za naročnika pripravili spletno vsebino, ki celostno predstavlja njihovo podjetje, storitve in rešitve, ki jih ponujajo, aplikacijo rešitev v posameznih industrijah ter predstavitev industrij v katerih delujejo.

MIKROANIMACIJE

Spletno trgovino smo opremili z mikroanimacijami, ki uporabnika opozarjajo na pomembne informacije na spletišču tako, da pritegnejo njegovo pozornost. Za večjo dinamičnost spletne trgovine Telaris smo izpostavljenim elementom dodali vhodne in izhodne animacije, kar je še najbolj očitno na vstopnem drsniku, ki vsebuje sekvenčno animirane fotografije.

IZPOSTAVLJENO

Animirani vstopni drsnik z ikonografijo po meri - Izdelava spletnih trgovin Revolver

VEČJEZIČNI VSTOPNI DRSNIK

Vstopni drsnik smo pripravili v treh različnih jezikih in vsebuje več grafičnih elementov, ki skupaj celostno predstavljajo dejavnost podjetja. Posamezni elementi, ki predstavljajo ključne industrije, so opremljeni z vstopnimi mikroanimacijami, ki sekvenčno prikažejo izpostavljene elemente. Dodatno pa smo za naročnika oblikovali tudi ikonografijo po meri, ki predstavlja posamezne industrije, v katerih podjetje deluje. 

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.