Trgovina Tris in Tris

2022

Tris in Tris d.o.o. je tiskarna, ki ponuja širok spekter promocijskih rešitev, od grafičnega oblikovanja, tiska na tekstil, vezenja, poslovnih daril, do izdelave športnih dresov, zastav, promocijskih konstrukcij, delovnih oblek in še več.

IZVEDBA:
Trgovina Tris in Tris

Za naročnika smo izdelali sodobno spletno trgovino na sistemu OpenCart. Za naročnika smo v istem obdobju izdelali tudi spletno stran na sistemu WordPress. Čeprav gre za dva različna sistema, smo se pri načrtovanju uporabniške izkušnje in grafične zasnove držali načela, da mora uporabnik vedno imeti občutek, da je še vedno na istem spletišču, a da hkrati jasno loči ali se nahaja na spletni strani ali v spletni trgovini.

Najbolj poseben element spletne trgovine Tris in Tris so personalizirani izdelki, ki jih kupec lahko prilagodi po svojih željah. Možnosti za prilagoditev izdelka so standardizirane do te mere, da omogočajo veljaven in realen izračun vrednosti naročila (in posledičnega plačila le-tega), hkrati pa kupcu olajšajo postopek izbire in definicije želenega izdelka. Za piko na i pa lahko na strani vsakega izdelka uporabnik prenese predlogo izdelka, v katero vstavi svojo personalizirano obliko in le-to pošlje tiskarni. Na tak način sta postopka oblikovanja specifikacij izdelka in oddaje naročila za uporabnika poenostavljena, za naročnika pa standardizirana do te mere, da naročnik vedno od kupca dobi prav vse potrebne informacije za pripravo izdelka.

PODROBNOSTI

IZDELKI PO MERI

Tiskarna Tris in Tris d.o.o. se ukvarja  s pripravo različnih promocijskih materialov, ki se med seboj razlikujejo po dimenzijah, materialih, dodatkih, izvedbi itd. Za čim lažji nakup izdelka po meri smo spletno trgovino Tris in Tris opremili z možnostjo personalizacije posameznega izdelka.

PREDLOGE IZDELKOV

Če želimo doseči največji možen učinek naše promocije, moramo promocijske materiale oblikovati tako, da bodo dobro predstavljali nas in naše podjetje. Čeprav tiskarna Tris in Tris ponuja tudi storitev grafičnega oblikovanja, smo vsakemu izdelku dodali možnost prenosa predloge, na podlagi katere lahko za izbrani izdelek oblikujete design po meri.

HITRI DOSTOP

Zaradi bogate ponudbe izdelkov in storitev, smo posebno pozornost namenili dostopnosti do celotnega prodajnega programa. Spletno trgovino smo opremili z vrstico za hitri dostop do najbolj priljubljenih skupin izdelkov, ki uporabnika odpelje do želene kategorije izdelkov.

IZPOSTAVLJENO

Izdelki po meri v trgovini Tris in Tris

IZDELKI PO MERI Z DODATKI

V spletni trgovini Tris in Tris lahko skoraj vsak izdelek oblikujete povsem po vaših željah. To vključuje obliko, velikost in dizajn želenega izdelka, vkolikor pa izdelek to dopušča, lahko v košarico nemudoma dodate tudi dodatke, ki bodo izbrani izdelek predstavili na najboljši možen način. Med “dodatki” najdete vse od stojal, torb za prenos ter tudi dodatnih ur oblikovanja.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.