Tris in Tris

2022

Tris in Tris d.o.o. je tiskarna, ki ponuja širok spekter promocijskih rešitev, od grafičnega oblikovanja, tiska na tekstil, vezenja, poslovnih daril, do izdelave in tiska športnih dresov, zastav, promocijskih konstrukcij, delovnih oblek in še več.

IZVEDBA:
Tris in Tris

Za naročnika, tiskarno Tris in Tris d.o.o., smo povsem prenovili spletno stran. Naročnik je že imel izdelano WordPress spletno stran, ki pa že nekaj časa ni bila posodobljena. Glavni cilj nove spletne strani je bil, da spletna stran na uporabniku prijazen način predstavlja vse naročnikove storitve in del kataloga storitev in izdelkov, ki jih naročnik ponuja. V ta namen smo določili novo strukturo spletišča, zasnovali bolj prodajno usmerjeno pristajalno stran, pripravili prodajno naravnano obliko notranjih strani, pripravili celostno grafično predlogo spletišča ter poskrbeli za njeno tehnično izvedbo. Spletna stran je prilagojena za mobilne naprave, optimizirana za spletne iskalnike (SEO) ter naročniku omogoča enostavno urejanje ter dodajanje vsebin.

Izziv pri prenovi spletne strani je bil, kako ohraniti obstoječo vsebino in jo tehnično in vsebinsko optimizirati. Ker je naročnik že imel postavljeno spletno stran na sistemu WordPress, smo vse obstoječe vsebine uvozili na novo stran ter okoli krovnih vsebin zgradili novo strukturo spletne strani. Pri tem smo upoštevali načelo, da ohranimo trajne povezave in obstoječe naslove strani, s čimer ohranimo in (ali) izboljšamo uvrščanje med Googlovimi zadetki iskanja za specifične vsebine.

Spletno stran tris-tris.si smo opremili s pozivi za nakup v spletni trgovini, splošnimi opisi posameznih storitev, ki jih podjetje ponuja ter galerijami že izdelanih artiklov, ki služijo kot katalog (oz. reference). Galerije že izdelanih izdelkov vključujejo podrobni pogled izdelka v t.i. lightbox tehniki, ki uporabnikom omogoča, da si skupino izdelkov ogledajo v celozaslonskem načinu z možnostjo premikanje med posameznimi slikami - izdelki.

PODROBNOSTI

MIKROANIMACIJE

Celotna spletna stran je opremljena z vstopnimi mikroanimacijami, pri katerih se animiran element postopoma “pripelje” v vidno polje, medtem ko se uporabnik premika po spletišču. Na vstopnem drsniku pa je uporabljen Ken Burns učinek, ki daje občutek počasnega premikanja v sredino fotografije.

KOMPOZICIJA SLIK

Slike, ki so uporabljene na spletni strani Tris in Tris, so sestavljene iz dveh delov: iz fotografije, ki predstavlja končni izdelek, in fotografije, ki ta izdelek umešča v realnost. Oboje je skupaj združeno v enotno kompozicijo, ki daje moderen in dinamičen občutek.

GALERIJE

Na spletno stran smo vključili modul za dodajanje lightbox galerij izdelkov, ki končnemu uporabniku omogoča celozaslonski pregled vsebine galerije ter omogoča preprosto ročno ali avtomatizirano diaprojekcijo del. Galerije so tematske – pojavljajo se na dnu skupine izdelkov in tako uporabniku dajo boljši vpogled v ponudbo podjetja.

IZPOSTAVLJENO

Tris in Tris spletna stran z mega menijem, ki vključuje vse storitve podjetja.

MEGA MENI

Podjetje Tris in Tris d.o.o. ima veliko izdelkov in storitev, ki si jih lahko ogledate v njihovi spletni trgovini, hkrati pa so ti izdelki del spletne vsebine na spletni strani. Podjetje na spletni strani podrobneje predstavlja posamezne storitve, ob tem pa nudi vpogled v že izdelane izdelke ali zaključene projekte. Na spletni strani se nahaja veliko opisov storitev, ki jih podjetje ponuja, ob njih pa se nahajajo galerije z izdelki, ki se pojavljajo na dnu izbrane storitve ali kategorije izdelkov.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.