Usmerjevalne table v SB Slovenj Gradec

2013

Za Splošno bolnico Slovenj Gradec smo oblikovali usmerjevalne table, ki se pojavljajo na vseh vstopnih točkah ter vhodih na posamične bolnišnične bloke.

IZVEDBA:

Usmerjevalne table v Splošni bolnici Slovenj Gradec

Za Splošno bolnico Slovenj Gradec smo oblikovali usmerjevalne table, ki se pojavljajo na vseh vstopnih točkah ter vhodih na posamične bolnišnične bloke. Pri grafični zasnovi usmerjevalnih tabel smo namenili posebno pozornost prikazu podatkov in berljivosti le-teh. Slednje smo dosegli ob premišljenem izboru tipografije, velikosti črk in kontrastom med besedilom in podlago, na kateri se pojavlja.

Za lažjo orientacijo pa smo vse informacije združili v smiselne informacijske bloke, s pomočjo katerih obiskovalci bolnice lahko hitreje najdejo ustrezne informacije in se na podlagi njih tudi uspešno orientirajo.
Usmerjevalne table v Splošni bolnici Slovenj Gradec.
Označba oddelka s pomočjo usmerjevalne table v Splošni bolnici Slovenj Gradec.

PODROBNOSTI

Usmerjevalna tabla v Splošni bolnici Slovenj Gradec
Usmerjevalna tabla v Splošni bolnici Slovenj Gradec
Usmerjevalna tabla v Splošni bolnici Slovenj Gradec

VSAK DOBER DESIGN…

…se začne z dobro zgodbo. Povejte nam svojo zgodbo, mi pa jo bomo prikazali v atraktivni in brezčasni obliki. Potrebujete nov logotip ali promocijske tiskovine? Pokličite nas ali nam pišite na info@revolver.si. Z veseljem uresničimo vaše želje.