Visit Šaleška

Visit Šaleška je osrednja turistična informacijska točka za vsa doživetja in dogodke, ki se odvijajo v Šaleški dolini in njeni okolici. Z Visit Šaleška upravlja Zavod za turizem Šaleške doline.

IZVEDBA:
Visit Šaleška

Za naročnika smo upravljali s profiloma na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. V sklopu upravljanja smo skrbeli za načrtovanje, vsebinsko in grafično pripravo objav, oblikovanje storyjev (zgodb) in deljenje storyjev drugih uporabnikov, načrtovanje in vodenje marketinških kampanj ter izvajali redno mesečno analizo učinka dejavnosti na družbenih omrežjih.

Zelo pomemben del upravljanja z družbenimi omrežji je bil stik s skupnostjo - sledilci ter spremljanje aktivnosti sorodnih profilov. V sklopu tega smo za naročnika vodili interakcijo s sledilci (odzivanje na komentarje in označbe), delili vsebino uporabnikov ter redno iskali sorodne profile, ki jih je bilo mogoče vključevati v objave.

IZPOSTAVLJENO

Visit Šaleška - Primer objav

VRTILJAK PONUDBE

Šaleška dolina ponuja vrsto različnih doživetij. Zaradi tega smo se velikokrat soočili z dilemo, kaj izpostaviti in podrobneje predstaviti. Pri tem smo si pomagali z vrtiljaki vsebin – ponudbe, s čimer smo lahko hkrati predstavili več doživetij in sledilcem ponudili možnost izbire, kaj si želijo podrobneje ogledati.

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.