Mailing za Pravnidokumenti.si

2022

Pravnidokumenti.si so spletni servis za sestavljanje vseh vrst pravnih dokumentov, ki jih naročniki lahko kupijo, natisnejo, digitalno podpišejo in hranijo za kasnejši ponatis.

IZVEDBA:

Mailing za pravnidokumenti.si

Za naročnika smo izvedli e-mail marketing kampanjo, v sklopu katere smo oblikovali mailing za pravnidokumenti.si in ga razposlali na ustrezno mailing bazo. Predhodno smo za naročnika izdelali spletno aplikacijo pravnidokumenti.si.

Vsebino mailinga smo pripravili na Agenciji Revolver kot del storitev tekstopisja (copywriting) in email marketinga. V vsebini smo izpostavili ključne informacije, ki obsegajo predstavitev postopka izdelave dokumenta, poziv k neposredni sestavi pravnega dokumenta in kratek opis spletnega servisa s prednostmi in namenom uporabe dokumentov, ki so sestavljeni s spletno aplikacijo pravnidokumenti.si.

Za dosego boljše razpoznavnosti spletnega servisa pravnidokumenti.si smo grafično zasnovo mailinga uskladili z grafično zasnovo spletne aplikacije. To smo dosegli tako, da smo v mailingu uporabili barvno shemo, stile tipografije in grafične elemente, ki se pojavljajo v sami spletni aplikaciji. Za hitrejši dostop do želenih vsebin smo v mailing vključili povezave in gumbe do postopka izdelave pravnega dokumenta.
Mailing za pravnidokumenti.si - Predogled e-mail sporočila

PODROBNOSTI

VKLJUČITEV PREDSTAVITVENEGA VIDEA

Na Agenciji Revolver smo za naročnika izdelali animirani predstavitveni video, ki grafično ponazarja postopek ustvarjanja in nadaljnje uporabe pravnih dokumentov. Za lažjo predstavo smo predstavitveni video vključili v mailing za pravnidokumenti.si. Ker pa je hitrost nalaganja vsebin na spletu izrednega pomena, smo v sam mailing vključili predogledno sličico predstavitvenega videa, ki ob kliku uporabnika odpelje na dejanski video, ki si ga lahko ogleda na poljubni napravi.

Mailing za pravnidokumenti.si - Povezava do predstavitvenega videa v mailingu

VSAK DOBER DESIGN…

…se začne z dobro zgodbo. Povejte nam svojo zgodbo, mi pa jo bomo prikazali v atraktivni in brezčasni obliki. Potrebujete nov logotip ali promocijske tiskovine? Pokličite nas ali nam pišite na info@revolver.si. Z veseljem uresničimo vaše želje.