Nugenesisnails HR – družbena omrežja

Nugenesisnails je distributer NuGenesis dipping sistemov in prahu za izdelavo manikur. Nugenesisnails deluje v Sloveniji in trgih nekdanje Jugoslavije.

IZVEDBA:
Nugenesisnails HR – družbena omrežja

Za naročnika smo ustvarili profil na Facebooku in upravljali z naročnikovima profiloma na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Cilj aktivnosti na družbenih omrežjih je bil povečati prepoznavnost znamke na hrvaškem trgu, promocija nove spletne trgovine ter pospeševanje prodaje v njej.

Pri upravljanju s profiloma na družbenih omrežjih smo izkoristili vse prednosti, ki jih posamezno omrežje ponuja. Instagram smo uporabljali za predstavitev kreacij, ki so bile ustvarjene z NuGenesis izdelki, Facebook pa smo izkoristili za prodajno usmerjene in promocijske aktivnosti. Na obeh omrežjih pa smo izkoristili funkcijo zgodb za obveščanje sledilcev o prihajajočih dogodkih in izobraževanjih.

PODROBNOSTI

CELOSTNO UPRAVLJANJE

Za naročnika smo ustvarili Facebook stran, za katero smo pripravili in oblikovali vse potrebne vsebine. Pri tem smo upoštevali nujo po enotnem spletnem nastopu in vizualni usklajenosti med profiloma na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter med spletno trgovino nugenesisnails.hr.

POSPEŠEVANJE PRODAJE

Spremljali smo nakupovalne navade v spletni trgovini nugenesisnails.hr in na podlagi tega izbirali izdelke, ki bi zanimali sledilce. Pri izboru primernih izdelkov pa nismo upoštevali le obstoječih nakupovalnih navad, temveč tudi trenutne barvne trende.

VSEBINA JE ZAOKROŽENA CELOTA

Objave vsakega tedna so predstavljale zaokroženo celoto. Intenzivni urnik objav smo popestrili z raznoliko vsebino, ki se je med seboj dopolnjevala in povezovala. S kombinacijo fotografij uporabnikov, video vsebin, nasvetov, promocij NuGenesis izdelkov in vabil na dogodke smo ohranjali tematsko rdečo nit čez posamezna obdobja.

ZGODBA (STORY)

Story na družbenih omrežjih je učinkovito orodje, ki pritegne pozornost sledilcev. Krajše zgodbe smo uporabljali kot spodbudo za ogled nove in pomembne vsebine, največkrat pa kot opomnik za približujoče dogodke in izobraževanja.

PROMOCIJE DOGODKOV

NuGenesis dipping sistemi so profesionalni sistemi za izdelavo manikur, za pravilno uporabo sistema pa so potrebna izobraževanja in praktične delavnice. Za te dogodke smo pripravili ustrezne grafike in povabila v obliki spremljajočih besedil, nato pa s pomočjo oglaševalskih aktivnosti tudi izvedli samo promocijo dogodkov.

IZPOSTAVLJENO

Nugenesisnails HR - Reference - upravljanje z družbenimi omrežji - Revolver - grajenje skupnosti

GRAJENJE SKUPNOSTI

Izgradnja aktivne in povezane skupnosti na družbenih omrežjih so želje vsakega podjetja. Skupnosti na družbenih omrežjih rastejo takrat, kadar vsebina na njih spodbuja sledilce k interakciji s samo vsebino in drugimi uporabniki, ki jim je ta vsebina všeč. Z deljenjem fotografij uporabnikov smo v skupnost povezali dve sferi: profesionalce in ljubitelje čudovitih manikur.

ZGODBE (STORY)

Objavljanje zgodb (pogovorno story-jev) na družbenih omrežjih je odličen način, kako si povečati možnosti, da sledilci vidijo vaše objave. S pomočjo zgodb smo sledilce opominjali na najbolj aktualne dogodke in izobraževanja, ter jih spodbujali k ogledu ponudbe v spletni trgovini.

Nugenesisnails HR - Reference - upravljanje z družbenimi omrežji - Revolver - objavljanje zgodb

SORODNO

Na agenciji Revolver ponujamo vse na enem mestu – vse od izdelave spletnih rešitev pa do upravljanja z družbenimi omrežji in oglaševanja. Poleg upravljanja s profili na družbenih omrežjih Facebook in Instagram smo za naročnika izdelali tudi spletno trgovino ekskluzivno za hrvaški trg.

Vabljeni k ogledu projekta.

Nugenesis - Reference - Izdelava spletnih trgovin Revolver - fotografije izdelkov

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.