Tiama

2014

Tiama je slovensko podjetje, ki poleg sečnje, spravila, odkupa in prodaje lesa ponuja tudi trajnostno upravljanje vaše gozdne posesti ter strokovno svetovanje pri gospodarjenju z njo.

IZVEDBA:
Tiama

Za naročnika smo izdelali celostno grafično podobo, ki je vključevala logotip, žig in osnovne operativne tiskovine (vizitke, kuverte ter dopisni papir) ter poskrbeli za izris in postavitev predstavitvene spletne strani. Pri snovanju celostne grafične podobe smo si prizadevali za brezčasen design, ki bo odražal vrednote podjetja povsod, kjer bodo uporabljani njeni grafični elementi - tudi na spletni strani.

PODROBNOSTI

BARVNA PALETA

Minimalistična in preprosta barvna paleta sloni na travnato zeleni barvi. S travnato zeleno barvo smo želeli občutek stika z naravo in prijaznega odnosa do nje, kar sovpada z naročnikovim pristopom do dela v naravi.

LOGOTIP

Pri zasnovi logotipa smo iskali kompromis med ponazoritvijo narave in strojnega dela. Ta kompromis smo dosegli z mehkimi linijami in naravnimi odtenki v znaku ter ostro in krepko tipografijo.

OPERATIVNE TISKOVINE

Operativne tiskovine so tisti elementi celostne grafične podobe, s katerimi podjetje največkrat naveže prvi stik s potencialnimi partnerji ali strankami. Za podjetje Tiama smo oblikovali osnovni set operativnih tiskovin, ki je vključeval žig, dopisni papir (firmapapir), kuverte in vizitke.

IZPOSTAVLJENO

Tiama - oblikovanje celostne grafične podobe

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Celostna grafična podoba je temelj vizualne predstavitve vsakega podjetja, zato mora biti čimbolj dodelana. Za naročnika smo pripravili celostno grafično podobo, ki vključuje vse glavne elemente, ki jih vsako podjetje potrebuje za uspešno predstavitev na trgu in pred poslovnimi partnerji. Pripravili smo več variacij istih elementov, s čimer smo zagotovili celostno grafično podobo, ki je pripravljena za uporabo v različnih situacijah.

SPLETNA STRAN

Glavni namen spletne strani tiama.si je predstavitev naročnikove dejavnosti. V ta namen smo izdelali pregledno spletišče, ki na svojih podstraneh daje uporabniku podrobnejši vpogled v storitve podjetja. Spletno stran smo opremili tudi s kontaktnim obrazcem, modulom za novice in galerijo.

Tiama - izdelava spletne strani

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.