Revolver predstavlja svoj novi gaming projekt: tu je igra Angry Pigs!

Brani dragocene pridelke strica Frenka v tej akcijski streljačini, ki je…polna jeznih pujskov!

Kaj je igra Angry Pigs?

Stric Frank je šel za vikend k hčerki v mesto. Po nesreči je pozabil nahraniti svoje pujske. Pujski so lačni in tekajo po kmetiji in pospravijo vse, kar najdejo. Pomagaj stricu Franku, da mu pujski ne pojejo vseh pridelkov, tako da streljaš na pujske in jih tako naženeš nazaj v hlev.

Ko ustreliš pujska, se le-ta vrne v hlev, ti pa dobiš točke! Bodi hiter! Na stotine pujskov se vrača iz hleva, ker so lačni in želijo pojesti Frenkove dragocene pridelke. Vendar, pazi! Pujski grizejo! Še posebej se izogibaj tistih najbolj jeznih 🙂

Kako igraš Angry Pigs?

Za začetek imaš tri življenja. Vsakič, ko te pujsek ugrizne, izgubiš življenje. Če želiš obnoviti izgubljeno življenje, lahko poješ nekaj, kar ti bo dalo ogromno energije – krof :).

Igra Angry Pigs je primerna za vse starosti. A če si začetnik, si boš želel/-a izbrati najlažjo težavnostno stopnjo (stopnja 1), kjer so pujski nekoliko počasnejši, ti pa imaš neomejeno število nabojev. A si za akcijo?

Kako do igre Angry Pigs?

Igra Angry Pigs je na voljo na Oculus Quest. Najdeš jo na tej povezavi. Obilo užitkov ob igranju in naj te pujski ne ugriznejo!

Opozorilo: Igranje igre Angry Pigs lahko povzroči veliko veselja za celo družino 🙂 🐷 Angry Pigs je odlična igra za otroke in celo družino.