Rezervni avtodeli – Facebook

Rezervni avtodeli so spletna trgovina z bogato ponudbo rezervnih avtodelov za stara in nova vozila ter dodatne opreme.

IZVEDBA:
Rezervni avtodeli

Za naročnika smo ustvarili nov Facebook profil in izvedli začetni proces izgradnje skupnosti. Dodatno smo za naročnika upravljali s profilom, kar je obsegalo načrtovanje in pripravo objav, pripravo in izvedbo marketinških kampanj in pripravo ter izvedbo nagradnih iger.

IZPOSTAVLJENO

Rezervni avtodeli - Primer objav na Facebooku

VSEBINSKE OBJAVE

Pri pripravi vsebin za družbena omrežja sta ključna redno objavljanje in zanimiva vsebina. Da bi čimbolj pritegnili sledilce, smo v vse objave vključevali čimbolj atraktivne in splošno uporabne izdelke iz ponudbe spletne trgovine.

SORODNO

Na agenciji Revolver ponujamo vse na enem mestu – vse od izdelave spletnih rešitev pa do upravljanja z družbenimi omrežji in oglaševanja. Poleg upravljanja s profilom na družbenem omrežju Facebook smo za naročnika izdelali tudi spletno trgovino.

Vabljeni k ogledu projekta.

Rezervni avtodeli - skupine izdelkov - spletna trgovina

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.