Imaš idejo, a ne veš, kako naprej? Potem beri dalje. V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška pripravljajo že 5. MPIK natečaj za najboljše poslovne ideje. S sodelovanjem na natečaju se lahko poteguješ za bogate nagrade, med katerimi so tudi spletne storitve agencije Revolver.

O natečaju

O MPIK

Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK) je podjetniški pospeševalnik, ki zagotavlja podporno okolje za spodbujanje in razvoj podjetništva. Mladim podjetjem, ki šele vstopajo na trg, z vsebinskimi podpornimi aktivnostmi in ugodnimi najemninami pomagajo pri preživetju na trgu in pri kasnejši rasti. Z MPIK natečajem za najboljše poslovne ideje pa želijo pomagati tistim posameznikom in posameznicam, ki imajo zanimivo poslovno idejo in željo, da jo uresničijo. Končni cilj natečaja je nastanek čimveč uspešnih novih podjetij ter njihova rast in razvoj.

Več o natečaju in MPIK si lahko prebereš na spletni strani organizatorja.

Vse o prijavi

Najpomembnejši podatek: dodelanost ideje ni pogoj za prijavo! Ideja je lahko v glavi, na papirju ali pa že živi na trgu. Pogoj je le, da v kolikor že imaš podjetje, je bilo le-to ustanovljeno po 1.1.2019.

Prijava na MPIK natečaj za najboljše poslovne je odlična priložnost za vse bodoče podjetnike. S sodelovanjem na natečaju pridobiš možnost za celostno podporo pri uresničitvi svoje podjetniške ideje, poteguješ se za bogate praktične nagrade v skupni vrednosti prek 18.000 €, izboljšaš svojo promocijo ter si v zelo dobrem položaju za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Prijaviš se lahko do 30.9.2020 na tej prijavnici.

Vse o nagradah

Nagrade so…ravno to, kar potrebuje vsak podjetnik za uspešen začetek posla. Nagrajenci MPIK natečaja se potegujejo za nagrade s področij računovodskih storitev, programske opreme, bančnih storitev, storitev tiska in pisarniškega materiala, najema prostorov ter…spletnih storitev! Agencija Revolver v nagradni sklad podarja izdelavo spletne strani ali izdelavo spletne trgovine ali vodenje družbenih omrežij.

Bogate nagrade so prispevali Pristar d.o.o., Tehit d.o.o. / Printink, GOV-IS d.o.o., Mkopija, Marjetica Cerjak s.p., Delavska hranilnica d.d., PE Ravne ter seveda organizator natečaja, MPIK / RRA Koroška, regionalna razvojna agencija za Koroško regijo d.o.o.. Podrobnosti o nagradah si lahko preberete v razpisni dokumentaciji.

Prijavi se na MPIK natečaj za poslovne ideje - do 30.9.2020.
Prijavi se na MPIK natečaj za poslovne ideje – do 30.9.2020.

Kako ti lahko naša nagrada pomaga?

Vsak podjetnik na svoji poti kmalu ugotovi, da je opravil vse več, časa pa vse manj. Na začetku podjetniške poti podjetnik lahko večino opravil opravlja sam, če ima za to potrebno znanje. A v trenutku, ko posel steče, pa le-ta s seboj prinese tudi nove izzive, ki zahtevajo podjetnikovo pozornost. Posledično pa podjetnik začne zanemarjati vse tiste obveznosti, ki od njega zahtevajo veliko časa in truda. Med njimi se hitro znajdeta skrb za lastno spletno prisotnost ter upravljanje profilov na družbenih omrežjih. In ravno pri tem vam lahko pomagamo mi.

V nagradni sklad smo donirali tri različne spletne storitve, saj smo zmagovalcu oz. zmagovalki želeli ponuditi nagrado, ki mu/ji bo zagotovo prišla prav. Zato smo dali na izbiro tri ključne spletne storitve, ki za zagon zahtevajo veliko časa, znanja in truda. Zmagovalec ali zmagovalka natečaja se morata le odločiti, katera od treh nagrad jim najbolj ustreza in prinese največji učinek.

Izdelava spletne strani

Nagrada je najbolj primerna za (bodoča) podjetja iz storitvenega sektorja ali za podjetja, ki prodajajo en produkt. Spletna stran služi kot spletna vizitka in vaš spletni pomočnik, ki potencialnim strankam in partnerjem učinkovito predstavlja vašo dejavnost. Na agenciji Revolver poskrbimo za celotno zasnovo in izvedbo spletišča ter začetni vnos vsebin.

Izdelava spletne trgovine

Nagrada je najbolj primerna za tista podjetja, ki v svoji ponudbi ponujajo (ali bodo ponujala) mnogo različnih izdelkov. Spletna trgovina pomaga skrajšati prodajni proces in pomaga doseči večji krog potencialnih kupcev. Na agenciji Revolver poskrbimo za celotno zasnovo in izvedbo spletne trgovine ter začetni vnos izdelkov.

Upravljanje družbenih omrežij

Nagrada je primerna za podjetja, ki želijo s svojimi strankami graditi pristne odnose in jih iz običajnih kupcev pretvoriti v podpornike znamke oz. podjetja. Družbena omrežja so stroškovno najbolj učinkovito oglaševalsko orodje, če so podprta z zanimivo vsebino in pristno interakcijo s sledilci. Na agenciji Revolver poskrbimo za vsebinsko upravljanje z družbenimi omrežji, ki gradi skupnost in spodbuja sledilce k večji interakciji z vami.

Kaj še čakaš – prijavi se na 5. MPIK natečaj za najboljše poslovne ideje.