Objavljeno: 4 decembra, 2019

Posodobljeno 7. maja 2020: Zaradi epidemije koronavirusa je bilo koriščenje vavčerjev začasno ustavljeno. Vavčer za digitalizacijo je ponovno odprt za vzhodno kohezijsko regijo. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Ste mikro, malo ali srednje veliko podjetje, ki potrebuje novo spletno stran ali spletno trgovino, pa je finančni zalogaj za izdelavo vedno previsok? Vavčer za digitalizacijo vaš strošek zmanjša do 60%.

Na Agenciji Revolver vam ponujamo možnost koriščenja vavčerja za digitalni marketing, s katerim lahko pridobite do 60 % sofinanciranja izdelave spletne strani, spletne trgovine, izdelave mobilne aplikacije ali vzpostavitve rezervacijske platforme.

Vavčer za digitalizacijo zmanjša strošek do 60 %.
Vavčer za digitalizacijo zmanjša strošek do 60 %.

Kaj je vavčer za digitalizacijo?

Vavčer za digitalizacijo je spodbuda za mikro, mala in srednja podjetja z možnostjo sofinanciranja ključnih področij digitalizacije, ki jih ponuja Slovenski podjetniški sklad. Namen vavčerjev je spodbuditi mala in srednja podjetja k digitalizaciji, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost ali prihodki od prodaje.

Kaj prinaša vavčer za digitalizacijo?

Vavčer za digitalni marketing sofinancira upravičene stroške za digitalni marketing. Konkretno lahko z vavčerjem prihranite pri izdelavi spletne strani, izdelavi spletne trgovine, izdelavi mobilne aplikacije ali pri vzpostavitvi lastne rezervacijske platforme. Minimalna višina subvencije za projekt znaša 500,00 €, maksimalna višina subvencije pa se razlikuje glede na projekt. Pri posameznem projektu lahko prejmete subvencijo v višini:

ProjektMin. višina subvencijeMax. višina subvencije
Spletna stran500,00 €1.500,00 €
Spletna trgovina500,00 €2.500,00 €
Mobilna aplikacija500,00 €2.000,00 €
Rezervacijska platforma500,00 €2.500,00 €

Smernice vavčerjev za digitalizacijo

Koriščenje vavčerjev za digitalizacijo je vezano na spoštovanje smernic DIH Slovenija. Cilj smernic je dvig poslovne konkurenčnosti in prihodkov malih in srednje velikih podjetij, to pa je mogoče z doseganjem najvišjih standardov spletne prisotnosti. Za odobritev končne oblike projekta s strani DIH Slovenija, mora projekt vsebovati vse ključne elemente, zadostiti tehničnim kriterijem lastne domene in gostovanja, biti tehnično izpraven, ustrezati sodobnim digitalnim trendom in biti pravno skladen. Podrobne smernice za posamezne projekte: spletna stran | spletna trgovina | mobilna aplikacija | rezervacijska platforma

Na Agenciji Revolver poskrbimo za implementacijo vseh smernic projekta. Skozi celoten postopek izvedbe projekta vas obravnavamo kot našega partnerja, s  katerim tesno sodelujemo. Aktivno vas vključimo v vse faze projekta: od zasnove strateškega načrta s časovnico, žičnega modela, grafičnega osnutka in končne izvedbe.

Zakaj nas izbrati?

Preprosto – smo agencija z večletnimi izkušnjami na področju izdelave digitalnih rešitev in digitalnega marketinga. In kar je najpomembnejše –ponujamo vse na enem mestu. Če potrebe vašega podjetja presegajo obseg ponujenih vavčerjev, vam na Revolverju ponudimo dodatne storitve, s katerimi svojo digitalno prenovo pretvorite v zaokroženo celoto.

Želite povečati število nakupov v svoji spletni trgovini? Za vas uredimo in izvedemo strateško načrtovano oglaševalsko kampanjo. Pišete članke in bi želeli pripeljati nove bralce na svojo spletno stran? Za vas učinkovito vodimo vaša družbena omrežja in spodbujamo potencialne bralce k obisku vaše strani.

Možnosti je neskočno. Povejte nam svoje želje in skupaj jih bomo uresničili.


Več o vavčerjih si lahko preberite na https://dihslovenia.si/vavcer.

Imate vprašanje? Potrebujete pomoč? Pišite nam – z veseljem vam pomagamo.