Kavarna Cappuccino – družbena omrežja

Kavarna Cappuccino je kavarna, slaščičarna in hiša sladoledov iz Slovenske Bistrice, ki razvaja sladkosnede z dnevno svežimi dobrotami.

IZVEDBA:
Kavarna Cappuccino

Prvi val epidemije COVID-19 je gostinski sektor obrnil na glavo. V negotovi situaciji in dnevno spreminjajočih informacijah smo za naročnika upravljali s profili na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter poskrbeli za aktivno komunikacijo s sledilci ter ažuren prenos informacij.

V sklopu upravljanja smo za naročnika izvedli analizo trga, pripravili intenzivne mesečne načrte aktivnosti na družbenih omrežjih, vsebinsko in grafično pripravili objave ter zgodbe (story-je), redno spreminjali Facebook naslovnico, ki smo jo oblikovali glede na aktualno ponudbo, nudili retuširanje fotografij, skrbeli za ažurnost galerije tort po meri, vodili marketinške kampanje in svetovali pri izboru izdelkov za tedenske tematske ponudbe.

IZPOSTAVLJENO

Kavarna Cappuccino - Primer objav

GRAFIKE PO MERI

Vsako objavo smo opremili s fotografijami ni grafikami, ki so bile v skladu s trenutno aktualno ponudbo. Dodatno smo za naročnika pripravili tudi storyje (zgodbe), ki so nagovarjale goste k obisku.

SORODNO

Na agenciji Revolver ponujamo vse na enem mestu – vse od izdelave spletnih rešitev pa do upravljanja z družbenimi omrežji in oglaševanja. Poleg upravljanja s profilom na družbenih omrežjih Facebook in Instagram smo za naročnika preko vavčerja za digitalni marketing izdelali tudi spletno stran z obrazcem za naročilo tort po meri.

Vabljeni k ogledu projekta.

Kavarna Cappuccino - Predstavitev galerije okusov - Izdelava spletnih strani Revolver

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.