Objavljeno: 17 novembra, 2021

Črni petek 2021 je pred vrati! (ang. Black Friday). Če želite pospešiti prodajo, je potrebno z aktivnostmi začeti dovolj zgodaj. Kako se lahko v zadnjem trenutku pripravite na Črni petek 2021 pa v nadaljevanju.

Črni petek 2021

Črni petek 2021 ali Black Friday 2021 je potrošniški praznik, ob katerem prodajalci ponujajo velike popuste na svojo redno ponudbo, potrošniki pa iščemo te ugodne ponudbe. Ne pozabite, da si marsikateri obiskovalec vaše spletne trgovine v tem obdobju večkrat ogleda vašo ponudbo in čaka, če bo zanjo na voljo kakšen popust.

Promocije za črni petek 2021 nimajo eksplicitnega začetnega datuma, niti ne končnega. Čez palec se vse promocije odvijajo od sredine oktobra do konca novembra. Črni petek 2021 se uradno odvija v petek, 26.11.2021. Ker pa je črni petek letos bolj proti koncu meseca, se bo marsikatera promocija navezovala in raztegnila tudi v december in praznične promocije.

Na kaj biti pozoren za Črni petek 2021?

Formula promocij ob črnem petku (Black Friday) je vsako leto zelo podobna. Kaj vse lahko storite pred črnim petkom, si lahko preberete v lanskem blogu spodaj.

Črni petek: emaili, ki jih morate poslati - Revolver blog
Črni petek: emaili, ki jih morate poslati – Revolver blog

Ker je trenutna epidemiološka slika slaba, je potrebno pri akcijah za črni petek 2021 biti še posebej pozoren. Glavno vodilo tega črnega petka je: poskušajte pomagati pri zajezitvi širjenja COVID-19. To lahko storite na zelo preprost način.

Črni petek 2021: odločite se za brezkontaktno poslovanje
Črni petek 2021: odločite se za brezkontaktno poslovanje

Spletne trgovine ponujajo mnogo različnih plačilnih možnosti. Če vaša spletna trgovina tega še ne omogoča, pokličite svojega izvajalca in ga prosite za dodatne možnosti plačila. Najbolj zaželene možnosti plačila v tem težkem obdobju so tiste, ki omogočajo plačilo na daljavo. Sem sodi plačilo prek kreditne kartice (Maestro, Visa), PayPal, Apple Pay ter Moneta. A ker vsi potrošniki nimajo teh možnosti plačila, vam predlagamo enega, ki je prevečkrat zapostavljen. In ta je…

Predračun (bančno nakazilo)

Da, prav ste prebrali. Plačilo prek predračuna oz. bančnega nakazila je ena izmed možnosti, s katero lahko pripomorete k zajezitvi širjenja koronavirusa. Kupcem omogočite, da plačajo izdelek ali storitev na daljavo, pri tem pa odstranite dodaten kontakt z dostavljavcem – bodisi z dostavljavcem Pošte Slovenije ali drugim dostavljavcem (GLS, DPD ipd.).

Plačilo prek predračuna pa ima dodatno prednost. Vkolikor ste navajeni pošiljati pakete z odkupnino oz. plačilom po povzetju, se s plačilom prek predračuna izognete morebitnemu neprevzemu paketa.

Ujemite val črnega petka 2021: pošljite 5 emailov, ki jih morate poslati, obenem pa kupcem omogočite čimveč različnih načinov plačila.

Črni petek: emaili, ki jih morate poslati - Revolver blog
Črni petek: emaili, ki jih morate poslati – Revolver blog

Če potrebujete nekaj več…

…pa je tu Agencija Revolver.

Če načrtuje akcijo za črni petek 2021, se lahko obrnete na nas in za vas pripravimo Facebook in Instagram objavo, oblikujemo naslovnico Facebook strani ter banner/drsnik za vašo spletno trgovino. Kontaktirajte nas na 040 225 539 ali nam pišite s svojimi željami.