Objavljeno: 11 novembra, 2021

Revolver praznuje 13. rojstni dan

Leto je naokoli in spet smo za eno leto starejši, hkrati pa tudi modrejši. No, vsaj upamo, da je temu tako. Revolver danes praznuje svoj 13. rojstni dan in kot je v navadi ob praznovanjih rojstnih dni, se je potrebno malce ozreti nazaj in oceniti, kaj je bilo dobro in kaj lahko do naslednjega obračanja koledarskega lista še izboljšamo.

praznujemo 13 let
Revolver praznuje 13 let.

Kaj se je zgodilo med 12. in 13. rojstnim dnem?

Dogodkov in mejnikov je bilo veliko, ki pa so si po pomembnosti (ali pa zanimivosti za branje) zelo različni. Če jih izpostavimo le nekaj…

Ekipa

Število Revolver rok, nog in tačk se je povečalo. Zdaj lahko našim naročnikom nudimo še hitrejše in boljše izvajanje storitev ter podpore, ko jo le-ti potrebujejo. Če se spogledujete z novo spletno trgovino ali pa spletno stranjo, smo na Agenciji Revolver z vami na prav vsakem koraku: med postopkom izdelave kot tudi po njem. Le pišite nam in nam sporočite svoje želje.

Projekti

Lahko bi se reklo, da smo se specializirali za izdelavo spletnih strani po meri za ponudnike nastanitvenih kapacitet kot so hoteli in apartmaji. V zadnjem letu smo izdelali in prenovili kar nekaj takšnih strani. Preden pa smo se lotili izdelave vsake strani, je bilo potrebno vložiti veliko časa in truda v spoznavanje področja, trga, potreb ponudnikov kot potrošnikov. Rezultat tega pa so bile spletne strani, ki vključujejo vse potrebne funkcionalnosti, ki jih potrebujete za oddajanje sobe v hotelu, apartmaja ali počitniške hiša širokemu krogu dopustnikov, obenem pa izpolnjujejo vsa pričakovanja potrošnikov, kaj pričakovati na takšni strani.

Seveda pa nismo delali zgolj in samo spletnih strani. Tudi naše spletne trgovine so doživele marsikatero posodobitev in kakšen po meri spisan dodatek. Vse te projekte pa si lahko ogledate med našimi referencami.

Spletne strani za ponudnike prenočišč

Spletne strani po meri

Spletne trgovine

Izobraževanje

Na Agenciji Revolver si prizadevamo biti drugačni od podobnih agencij. Bodimo iskreni, ni nas malo. In če smo še bolj iskreni – vsi ponujamo podobne storitve, razlike so le v pristopu, celosnti obravnai, izvedbi in ceni. Na Agenciji Revolver smo vedno ubrali osebni pristop do sodelovanja z našimi naročniki. Največji del naših storitev predstavljajo rešitve po meri in v tem blestimo. Ja, malce se pa lahko tudi sami pohvalimo, čeprav izvedeni projekti govorijo zase.

Ker se osredotočamo na rešitve po meri, se medtem ves čas učimo. Včasih to spominja na študentske dni v času izpitnega obdobja, ko smo pozno v noč bdeli nad goro literature in ob tem zaužili (pre)velike količine kave. Takšni večeri se občasno še vedno zgodijo in bilo jih je mnogo. V tem času smo nabrali kar nekaj znanja, ki pa ga z veseljem prenašamo naprej. V tem letu smo pričeli sodelovati tudi s ŠCV in dijakom omogočili opravljanje obvezne prakse na Revolverju. Postali tudi bolj »pridni« pri pisanju navodil in nasvetov za uporabo spletnih tehnologij in orodij. In ne pozabite – napisali smo tudi 100. blog! 100! 🙂

Gaming

Včasih je potrebno stopiti iz cone udobja in poskusiti nekaj novega. No, mi nismo stopili, ampak smo kar skočili. Malce za sprostitev, malce iz radovednosti je nastala igra Angry Pigs, ki jo lahko dobite na Oculus Quest. Več o naši igri o pujskih pa si lahko preberete na SideQuestVR ali na našem blogu.

Angry Pigs wallpaper - Revolver Gaming

Kaj se bo zgodilo po 13. rojstnem dnevu?

13 je srečna številka in v tem letu bomo zagotovo izdelali še mnogo čudovitih stvari in še bolj čudovitih projektov. Verjamemo, da se bo do naslednjega Revolver rojstnega dne zgodilo marsikaj neverjetnega. Do takrat pa si bomo prizadevali, da bomo še boljši pri izvajanju naših storitev, pripravljeni se učiti pozno v noč, vestni pri deljenju znanja in nasvetov ter pripravljeni skočiti v (neznane) kreativne vode.

Hvala, ker nas spremljate in ste z nami že 13. let. Ste pripravljeni na naslednjih 13? 🙂