Vsaka spodbuda pride prav, kajne? Slovenski podjetniški sklad in DIH Slovenija ponujata vavčerje za digitalizacijo, ki služijo kot spodbuda za podjetja, da s pomočjo digitalizacije in digitalnih projektov povečajo svojo konkurenčnost. To je spodbuda za podjetja, spodbuda za nas pa je, kadar je naš projekt označen kot primer dobre prakse DIH Slovenije. Tokrat je bila za primer dobre prakse označena spletna trgovina nugenesisnails.hr.

Nugenesisnails.hr - Reference - Izdelava spletnih trgovin Revolver
Spletna trgovina nugenesisnails.hr

Pozitivno mnenje za kvalitetno opravljeno delo

Pozitivno mnenje DIH Slovenije je izkaz, da je projekt (v tem primeru spletna trgovina) izveden v skladu s predpisanimi zahtevami in smernicami. Spoštovanje smernic zagotavlja kvalitetno opravljeno delo, ki je nato nagrajeno s pozitivnim mnenjem. Pozitivna mnenja pa so merilo uspešnosti posameznega izvajalca in velikokrat botrujejo odločitvi, koga izbrati za prenovo spletne strani ali spletne trgovine.

Če pozitivno mnenje DIH Slovenije kaže na kvalitetno opravljeno delo, pa je tu še eno priznanje kakovosti – primer dobre prakse. Primer dobre prakse je posebna čast, ki doleti tiste projekte, ki presegajo osnovna pričakovanja in so lahko zgled vsem podobnim projektom. Torej, če potrebujete novo spletno stran ali spletno trgovino, vam na agenciji Revolver z veseljem priskočimo na pomoč. Za digitalne projekte pa so še vedno na voljo tudi vavčerji za digitalni marketing.

Kako smo sodelovali?

Vse naše naročnike obravnavamo kot poslovne partnerje in ne zgolj kot enkratne stranke. Vsakemu projektu se v celoti posvetimo in poskrbimo, da smo našim partnerjem na voljo, kadar nas najbolj potrebujejo.

Izdelava spletne trgovine je obsežen projekt, ki s seboj prinese kar nekaj vprašanj, na katera je potrebno odgovoriti, pogosto pa predstavlja tudi cel logistični podvig. Kakšna plačilna sredstva naj spletna trgovina podpira? Kako je s pogoji poslovanja? Kako je z vnosom izdelkov in kako je z njihovimi slikami in opisi? Takšna vprašanja se pogosto pojavljajo v času izvajanja projekta, na agenciji Revolver si prizadevamo, da svojim partnerjem nudimo celovito svetovanje, s pomočjo katerega nato skupaj pridemo do želenih odgovorov.

Najprej smo preučili želje naročnika in se dodobra seznanili s trendi in razmerami na trgu, na katerega naročnik vstopa. Na podlagi tega smo skupaj z naročnikom pripravili okvirno časovnico projekta, ki je tehnično in vsebinsko opredeljevala vsako fazo projekta posebej. Za nemoten potek projekta je prihajalo do prekrivanja posameznih faz. Delo smo organizirali tako, da smo naročniku sproti pošiljali posamične elemente spletne trgovine, na katere je naročnik podal svoj komentar, ki smo ga mi nato upoštevali pri prilagoditvi. S tem smo se izognili morebitnim zaostankom, ki nastanejo pri usklajevanju in potrjevanju popravkov, obenem pa s tem nismo preobremenili naročnika.

V zaključnih fazi projekta je sledilo le še testiranje spletne trgovine, odpravljanje pomanjkljivosti in dodajanje mikro izboljšav.

Pozitivno mnenje DIH Slovenije: Nugenesisnails.hr
Mnenje o sodelovanju z agencijo Revolver – spletna trgovina nugenesisnails.hr.

Mnenje naročnika

Zavedamo se pomena uspešnega spletnega nastopa. Še posebej, če je od njega odvisen vstop na nov, tuj trg. Za naš preboj v tujino je bila ključnega pomena sodobna spletna trgovina, ki bo zadostila vsem pričakovanjem naših kupcev. Ker pa je izdelava spletne trgovine obsežen projekt, smo za to iskali kompetentnega partnerja, ki bo razumel naše želje in jih tudi uresničil. Na podlagi priporočil in preteklih referenc smo se odločili za podjetje Revolver d.o.o.

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH) je našo spletno trgovino označilo za primer dobre prakse, kar je pokazatelj kvalitete sodelovanja z našim izvajalcem. Od samega začetka sodelovanja so nam v podjetju Revolver d.o.o. pripravili podroben pregled celotnega projekta in kar nam je bilo najpomembnejše – v vsakem koraku izvedbe so prisluhnili našim željam in nam svetovali pri odločitvah. Ob zaključku sodelovanja smo bili z našo novo spletno trgovino zelo zadovoljni, saj je izpolnila vsa naša pričakovanja. Odločitev za izdelavo nove spletne trgovine s pomočjo vavčerja se je izkazala za pravilno, smernice DIH pa so zagotovile tehnično dovršeno spletno trgovino z odlično uporabniško izkušnjo.

Maksimiljana Hofbauernugenesisnails.hr