Nov vavčer? Ah, kje pa. Vavčer za izdelavo spletne trgovine je pogovorna oblika za vavčer za digitalni marketing, ki upravičencem omogoča koriščenje subvencije za povrnitev do 60 % stroškov izdelave spletne trgovine. Na Agenciji Revolver je možno izkoristiti vavčer (tudi za izdelavo spletne strani), spodaj pa smo pripravili 3 razloge, zakaj se splača izkoristiti vavčer za izdelavo spletne trgovine.

1.     Spletna prodaja odpira nove možnosti zaslužka

Med izbruhom epidemije COVID-19 je veliko podjetnikov spoznalo, da je v spremenjenih časih za poslovno preživetje nujno potrebna spletna trgovina. Spletna trgovina v nasprotju s fizično trgovino omogoča, da svoje izdelke in storitve prodajate kadarkoli in komurkoli. Vkolikor že imate fizično trgovino, je glavna prednost spletne trgovine to, da si lahko z njo eksponentno razširite krog potencialnih kupcev.

Spletna trgovine v času kriznih razmer - Revolver blog - Facebook
Spletne trgovine v času kriznih razmer – Revolver blog

S spletno trgovino niste omejeni le na lokalno okolje in na kupce, ki vas že poznajo, temveč lahko z njo pridobite povsem nov segment kupcev. Vkolikor pa svoji spletni trgovini dodate premišljeno marketinško kampanjo v obliki mailingov, oglaševanja in aktivnosti na družbenih omrežjih, pa vam ta spletna trgovina lahko prinese lep dodaten zaslužek. Spletna trgovina na enostaven način pomaga do povečanja zaslužka, zato ne odlašajte – odločite se za izdelavo nove spletne trgovine še danes.

Na Agenciji Revolver pred začetkom izdelave spletne trgovine dodobra preučimo vaše potrebe, trg, na katerem nastopate, ter vašo ciljno skupino kupcev in strank. Raznolike spletne trgovine si lahko ogledate med našimi referencami.

Prepričajte svoje kupce in se odločite za izdelavo nove spletne trgovine. Pišite nam ali pa nas pokličite in povejte, kakšne so vaše želje.

2.     Nakupovanje prek telefona

Večina ljudi brska po spletu prek mobilnih naprav – telefonov in tablic. Dejstvo je, da je mobilno nakupovanje rastoči trend v prodaji. Vsi ti uporabniki so vaši potencialni kupci, a sami tega še ne vedo. Tu nastopi spletna trgovina – vaš osebni digitalni nakupovalni prostor, kjer lahko kupcem svoje izdelke in storitve ponujate 24 ur na dan in tako odkrijete nove domače in tuje trge. Če še nimate spletne trgovine, je to zadostni razlog, da se odločite za izdelavo spletne trgovine pri Agenciji Revolver.

Ali se vam je že kdaj zgodilo, da ste obiskali spletno trgovino, pregledovali izdelke in pomotoma enega dali v košarico? Potem pa podvojili količino, namesto da bi izdelek odstranili? No, potem niste edini.

Največja težava, s katero se srečujejo uporabniki mobilnih naprav, je, da spletne trgovine niso dovolj prijazne do uporabnikov. Če želite obiskovalce pretvoriti v kupce in tako povečati svojo prodajo, potem se osredotočite na to, da bo vaša spletna trgovina prilagojena mobilnim napravam – po videzu, po funkcionalnosti in po hitrosti nalaganja. Če opazite poskok v številu opuščenih oz. nezaključenih nakupov, potem obstaja velika verjetnost, da spletna trgovina povzroča preglavice vašim kupcem. Takrat je zagotovo čas za izdelavo nove spletne trgovine.

Bounce rate - Revolver blog
Bounce rate – kako hitro uporabniki odidejo z vaše spletne strani

Ne pozabite, da se največ obiskov spletnih strani in spletnih trgovin zgodi prek mobilnih naprav. Osredotočite se na prijetno nakupovalno izkušnjo za vse tiste, ki brskajo po vaši trgovini na svojem mobilnem telefonu.

3.     Pospeševanje prodaje

Spletna trgovina je odlično orodje za pospeševanje prodaje tudi v vaši fizični kategoriji. V spletni trgovini lahko svojim kupcem omogočite ekskluzivni dostop do izdelkov, ki niso na voljo v fizični trgovini, vodite lahko klub uporabnikov s članskimi ugodnostmi ali pa kupcem omogočite, da se prijavijo na vaše e-novice in so tako vedno na tekočem z vašo najnovejšo ponudbo.

Spletna trgovina je v kombinaciji z aktivnostmi na družbenih omrežjih močno orodje za krepitev pozitivne zavesti o vašem podjetju in vaši znamki, obenem pa predstavlja kanal za vzpostavljanje in ohranjanje stikov z vašimi kupci. V digitalni dobi je velik poudarek na personalizaciji in osebnem pristopu. Čeprav vaša spletna trgovina spada v digitalno sfero, lahko prek nje navežete oseben in pristen stik z vašimi (potencialnimi) kupci.

Želite sodobno in hitro spletno trgovino po meri? Potem je Agencija Revolver prava izbira. Pišite nam ali pa nas pokličite in povejte, kakšne so vaše želje.


O vavčerjih za digitalni marketing

Želite novo spletno trgovino, ki bo prodajala tudi, ko boste vi spali? Potem so vavčerji za digitalni marketing prava izbira za vas!

Vavčerji za digitalizacijo - pridobite zdaj
Vavčerji za digitalizacijo – pridobite ga zdaj

Vavčerji za digitalni marketing pokrivajo širok nabor storitev, a tokrat se bomo osredotočili le na vavčer za digitalni marketing, ki ga lahko izkoristite za izdelavo nove spletne strani in trgovine. Vavčer za digitalni marketing je subvencija, ki upravičencu povrne do 60 % stroška izdelave spletne strani. Z drugimi besedami – gre za popust v višini do 60 % polne cene nove spletne strani, pri čemer je najvišji znesek povrnjenih sredstev 1.500 € za spletno stran in 2.500 € za spletno trgovino.

Že imate svojo spletno trgovino? Nič za to – vseeno lahko oddate vlogo za pridobitev subvencije oziroma koriščenje vavčerja. Vavčer je dodeljen za izdelavo nove spletne trgovine. V dobi hitro spreminjajočih trendov na področju spletne prodaje, je vsaka osvežitev ali prenova spletne trgovine več kot dobrodošla.

Zakaj nam zaupati?

Za vsak projekt se maksimalno potrudimo. Zaradi tega se spletne strani in spletne trgovine izdelane pri nas uvrščajo tudi med DIH primere dobre prakse. Eno izmed takih spletnih trgovin si lahko ogledate tukaj.

Pozitivno mnenje DIH Slovenije: Nugenesisnails.hr

Zato ne odlašajte – izpolnite obrazec, pošljite e-mail ali pa nas kar pokličite, da skupaj preverimo možnosti za koriščenje vavčerja za digitalni marketing.