Objavljeno: 30 januarja, 2020

Izdelava spletne strani je obsežen projekt področja, na katerem vlada velika konkurenca. Agencij in posameznikov, ki ponujajo svoje znanje in veščine za izdelavo spletnih strani je ogromno. Med njimi pa se pojavljajo tudi tisti, ki se odločijo, da si bodo sami izdelali spletno stran. Na kaj biti pozoren pri samostojni izdelavi spletne strani (na platformi Wix) smo že pisali, tokrat pa smo za vas zbrali nekaj razlogov, zakaj izbrati agencijo Revolver za izdelavo spletne strani.

Preden izberete agencijo…

Čeprav je mikavno reči, da morate za vsak projekt izbrati agencijo, se zavedamo, da temu ni tako. Oglaševalska agencija je celosten storitveni servis, ki na enem mestu ponuja vse, kar je potrebno za izvedbo posameznega projekta. Tudi na agenciji Revolver ponujamo vse, kar je potrebno za izdelavo spletne strani. Poskrbimo za načrtovanje uporabniške izkušnje, izdelavo oblikovne predloge, tehnično izvedbo spletišča, končno optimizacijo, na pomoč pa vam lahko priskočimo tudi pri pisanju vsebine, pripravi vizualij in oglaševanju. Vse to je celostni paket, ki vključuje večletna znanja, izkušnje ter mnogo ur usposabljanj z zelo različnih področij. Za tem paketom stoji celotna ekipa.

Agencija Revolver je vaš partner, ki vam na pomoč priskoči tam, kjer vam primanjkuje strokovnih veščin ali pa preprosto – časa. Izdelava spletne strani je dolg in obsežen projekt. Še posebej, če želite spletno stran, ki vam bo pomagala pri promociji, prodaji in ohranjanju odnosov s strankami in partnerji. Zato je izbira pravega partnerja – oglaševalske agencije – za izdelavo spletne strani ključna za uspeh projekta.

Za dosego uspeha projekta na agenciji Revolver najprej preučimo vaše cilje in želje v povezavi s spletno stranjo. Le tako vemo, kako se lotiti projekta, s katerim lahko dosežemo zastavljene in cilje in jih velikokrat tudi presežemo. Na agenciji Revolver z vami sodelujemo kot razširjen del ekipe, ki vam pomaga pri določanju ciljev projekta, z vami snuje in deli nove ideje ter vam prihrani čas in denar.

Revolver blog - izdelava spletne strani: zakaj najeti agencijo
Za izdelavo spletne strani najemite oglaševalsko agencijo, ki ponuja celovito vodenje projekta

1. Agencija Revolver vam pomaga določiti cilje projekta

Vaša spletna stran ni le prostor na spletu, temveč prodajno orodje, ki pospešuje prodajo tudi takrat, ko vi spite. Čeprav ima spletna stran lahko več različnih funkcij, si od lastne spletne strani vedno želimo, da nam pomaga nekaj izboljšati ali povečati. Izboljšave so lahko vse od povečanja prepoznavnosti, večje interakcije obiskovalcev z nami prek spleta, povečanje prodaje ali sklepanje novih partnerstev. Lahko bi naštevali še in še. Oglaševalska agencija Revovler vam pomaga ravno pri določanju, kaj je za vas najbolj pomembno. Glede na pomembnost pa vam pomaga določiti cilje projekta – tj. cilje, ki jih želite doseči s pomočjo spletne strani.

Želite, da vaša spletna stran pospešuje prodajo? Pridobiva nove kupce? Pomaga povečati angažiranost obiskovalcev spletne strani? Povečuje zaupanje v vaše podjetje in vašo blagovno znamko? Za vsakega od omenjenih ciljev obstaja pot, ki jo je potrebno prehoditi. Na agenciji Revolver zelo dobro poznamo vse korake, ki so potrebni za dosego želenega cilja. Pot do cilja pa se vedno začne s prvim korakom: določitvijo, kaj ta cilj je.

Želja in ciljev je veliko, zgodi pa se tudi, da sta si dve želji ali cilja nasprotujoča v danem trenutku. Tu nastopi oglaševalska agencija, ki vam pomaga ugotoviti, kaj je vaš primarni in najpomembnejši cilj, ki ga želite doseči. Na oglaševalski agenciji Revolver na začetku projekta preučimo vaše podjetje zato, da resnično razumemo, kdo ste in kaj potrebujete (onboarding). Stavimo na osebni pristop, kjer vsako stranko obravnavamo kot našega partnerja in se mu povsem posvetimo. S skupnimi močmi za vsak cilj določimo tudi indikator uspeha. Z njim merimo uspešnost, predvsem pa z njim opredelimo, kaj je uspeh. Tako vemo ali smo dosegli zastavljene cilje ali ne. Prednost oglaševalske agencije pri izdelavi spletne strani je v jasnosti zastavljenih ciljev in načinov merjenja le-teh. S tem si zagotovimo najbolj učinkovit in osredotočen pristop k izvedbi projekta.

2. Iskanje novih idej za spletne strani

Digitalni prostor se hitro razvija. Spletni trendi prihajajo in odhajajo, v svojem času pa se velikokrat drastično spremenijo. Trendom na področju izdelave spletnih strani je smotrno slediti, saj v določenem obsegu neposredno vplivajo na optimizacijo vaše spletne strani. Optimizirane spletne strani pa se uvrščajo višje med zadetki Googlovega iskanja. Zato si želite sodelovati z nekom, ki budno spremlja to področje. Oglaševalska agencija Revolver se dnevno ukvarja z nastajajočimi trendi in razume, kako izkoristiti najnovejše tehnologije za dosego čimvečjega učinka. Agencija uporabi vso znanje svoje ekipe, da vaša spletna stran dosega zastavljene cilje in jih velikokrat tudi presega. Za presežek so potrebne nove ideje.

Iskanje idej – novih načinov in pristopov za doseganje zastavljenih ciljev – je sestavljeno iz kreativnosti in izkušenj. Vsakdo lahko pride do sveže, nove ideje, kako se nečesa lotiti, vendar pa se ponavadi zalomi pri sami izvedbi. Tu nastopi oglaševalska agencija. Na agenciji Revolver naši partnerji pričakujejo, da bomo podali utemeljeno mnenje o vseh možnostih izvedbe, obenem pa ubrali pristop, s katerim bodo izstopali od konkurence. Predvsem pa se zanašajo na to, da bomo znali svetovati kaj je realno pričakovati in kaj je mogoče dostaviti v določenih časovnih okvirih. Generiranje novih pristopov, realno predvidevanje njihovih učinkov in časovno-učinkovita izvedba so mogoči zaradi izkušenj ekipe oglaševalske agencije in delitve dela znotraj same agencije.

Izdelava spletne strani z agencijo prihrani čas in vire
Najemite agencijo za izdelavo spletne strani in prihranite svoj čas.

3. Prihranite čas in vire

Že večkrat smo omenili, ampak velja še enkrat – oglaševalska agencija Revolver ima vse potrebne izkušnje za celostno izvedbo projekta. Izkušnje agencije vam zagotavljajo, da izbran najboljši pristop k projektu. S tem se boste tudi izognili vsem običajnim pastem, ki se pojavijo ob slabšem poznavanju vseh različnih vidikov vodenja projekta izdelave spletne strani. Če se vseeno odločite sami prevzeti vajeti v izdelavi spletne strani, potem vam bo v pomoč seznam vseh stvari, ki jih potrebujete pred začetkom izdelave.

Na oglaševalski agenciji Revolver smo z leti oblikovali ustaljen proces upravljanja s projekti, ki vključujejo izdelavo spletnih strani. S tem zagotavljamo doslednost v vseh fazah projekta ter kakovosten končni rezultat. In najpomembnejše – optimalno razpolagamo z vsemi viri. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vemo, kaj posamezna faza izdelave spletne strani zahteva. Naše partnerje pa najpogosteje zanima, koliko časa bo vse skupaj trajalo. Na agenciji Revolver imamo ekipo programerjev, oblikovalcev, oglaševalcev in tekstopiscev, ki našim partnerjem pomagajo hitro in stroškovno učinkovito doseči želene cilje.

Če zaupate izdelavo spletne strani agenciji Revolver, si prihranite veliko časa in ugibanja o tem, kaj bi moral biti naslednji korak v projektu. Ker pa je čas denar, se lahko v tem primeru posvetite svojemu poslu, v katerem ste nedvomno strokovnjaki.

Boste za izdelavo spletne strani izbrali agencijo Revolver?

Odločitev je povsem vaša. V kolikor želite z novo spletno stranjo izboljšati svoje poslovanje ali ugled podjetja, potem vam svetujemo, da za izdelavo spletne strani najamete oglaševalsko agencijo. Izdelava spletnih strani je finančni zalogaj, na katerega pa je potrebno gledati kot na investicijo v prihodnost. S pomočjo agencije boste hitreje in učinkoviteje dosegli vse zastavljene cilje kot pa če se izdelave spletne strani lotite sami.

Na oglaševalski agenciji Revolver z veseljem sodelujemo z vami pri izdelavi vaše nove spletne strani – pišite nam in povejte svoje želje. V kolikor pa se boste odločili za samostojno izdelavo spletne strani, vas vabimo k branju našega bloga. Prepričani smo, da boste našli kakšno zanimivo informacijo, ki vam bo v pomoč.